Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Reds: Προς υλοποίηση οι επενδύσεις στα Μεσόγεια

Το προσεχές φθινόπωρο εκτιμά η διοίκηση της εταιρείας Reds του ομίλου Ελληνική Τεχνοδομική, ότι θα μπορέσει να εξασφαλίσει την οικοδομική άδεια για τη δημιουργία του εμπορικού πάρκου στο ακίνητο που διαθέτει στην περιοχή Γυαλού στα Μεσόγεια.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης όπου εγκρίθηκε η διανομή μερίσματος 0,06 ευρώ ανά μετοχή, (αποκοπή 5 Ιουνίου και έναρξη πληρωμής 12 Ιουνίου), ανακοινώθηκε ότι το προσεχές διάστημα ξεκινά η αξιοποίηση του οικοπέδου της Reds στην Ακαδημία Πλάτωνος με την ανέγερση συγκροτήματος γραφείων καθώς και ότι εντός του καλοκαιριού θα ολοκληρωθεί η ανέγερση του συγκροτήματος κατοικιών Ampelia στην περιοχή της Καντζας. Ως προς το τελευταίο η διοίκηση της Reds υπολογίζει πως φέτος θα πωληθούν 20 από τις συνολικά 28 κατοικίες του συγκεκριμένου συγκροτήματος το οποίο είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί στη συνέχεια σε όμορο οικόπεδο.

Η Reds παράλληλα με τα εν εξελίξει projects αναζητά νέα ακίνητα προς αγορά στην περιοχή του λεκανοπεδίου Αττικής με στόχο την ανάπτυξη γραφειακών συγκροτημάτων ενώ ενδιαφέρεται να επεκτείνει τη δραστηριότητα της και σε χώρες της βαλκανικής εκτός της Ρουμανίας, όπου ήδη δραστηριοποιείται. Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον της εισηγμένης εστιάζεται στις αγορές της Σερβίας και της Βουλγαρίας.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι στη γενική συνέλευση εγκρίθηκε πρόγραμμα stock option για 100.000 μετοχές που θα διατεθούν στα στελέχη της Reds εφόσον πρώτα επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι που θα τεθούν από τη διοίκηση.

Φάνης Γαβρινιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: