Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Starwood: Συμφωνία με TEMES για δύο ξενοδοχεία στη Μεσσηνία

Την υπογραφή μακροπρόθεσμης συμφωνίας συνεργασίας με την ΤΕΜΕΣ Α.Ε. για τη λειτουργία δύο νέων πολυτελών ξενοδοχείων (resort hotels) στην Μεσσηνία ανακοίνωσε η Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, πρόκειται για το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection και το Westin Navarino Dunes Resort που βρίσκονται εντός του Navarino Dunes που αποτελεί τη πρώτη φάση ανάπτυξη της Costa Navarino στη Μεσσηνία.

Το Romanos Navarino Dunes Resort, The Luxury Collection, θα περιλαμβάνει 321 πολυτελή δωμάτια και σουίτες με 142 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες. Το Westin Navarino Dunes Resort θα διαθέτει 445 δωμάτια πολυτελείας και σουίτες με 123 ιδιωτικές πισίνες, καθώς και πολλές κοινόχρηστες πισίνες.

H Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc. έχει παρουσία στην Ελλάδα με οκτώ άλλες μονάδες: το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία στην Αθήνα, το συγκρότημα Astir Palace στη Βουλιαγμένη, το οποίο περιλαμβάνει το Westin Athens, το Arion Resort & Spa και το W Athens (που ανοίγει το 2009), το Blue Palace Resort & Spa στην Ελούντα της Κρήτης, το Santa Marina Resort στην Μύκονο, καθώς επίσης και το Vedema Resort και το Mystique στην Σαντορίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: