Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Eπένδυση στη Γλυφάδα από τον Όμιλο Χαραγκιώνη

Σε μία νέα επένδυση που αφορά το ακίνητο Αννα Ντορ στη Γλυφάδα, γνωστό από τον ομώνυμο κινηματογράφο και τα εμπορικά καταστήματα που το συντροφεύουν, προχώρησε ο όμιλος Χαραγκιώνη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά εμπορικά ακίνητα της Γλυφάδας, στη συμβολή των οδών Γιαννιτσοπούλου και Κύπρου, στην ανατολική πλευρά της Πλατείας Εσπερίδων, που μετά την έλευση του τραμ και τη σταδιακή μετατόπιση της αγοραστικής κίνησης στις παράλληλες οδούς της Μεταξά, βρίσκεται πια στο επίκεντρο του εμπορικών εξελίξεων της περιοχής.

Το ακίνητο, συνολικής επιφάνειας 1.340τ.μ. αποτελείται από πέντε επίπεδα (υπόγειο, ισόγειο και τρεις ορόφους), ενώ η μεγάλου εύρους πρόσοψη των 31μ. είναι ορατή ακόμη και από την οδό Μεταξά λόγω του ανοίγματος της πλατείας Εσπερίδων.

Το ακίνητο έχει αποκτηθεί για 25 χρόνια από ιδιώτες με τη μέθοδο της μακροχρόνιας μίσθωσης και πρόκειται να αναπλαστεί και να εκμισθωθεί για εμπορικές χρήσεις. Η ανακαίνιση του κτιρίου θα δώσει ένα μοντέρνο και δυναμικό αρχιτεκτονικό χαρακτήρα στο έργο, αποκτώντας κυρίαρχη θέση στη φημισμένη και πολύβουη Πλατεία Εσπερίδων, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: