Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Ικτίνος: Προς αγορά 500 στρεμμάτων στη Σητεία στην Κρήτη

Στην απόκτηση επιπλέον 500 στρεμμάτων στην περιοχή της Σητείας στην Κρήτη όπου πρόκειται να αναπτυχθεί το μεγάλο τουριστικό project θα προχωρήσουν μέχρι το τέλος του έτους η εισηγμένη Ικτίνος Ελλάς και η Dolpin Capital Investment που συνεργάζονται στην εν λόγω επένδυση.

Πέρυσι, αγόρασαν 420 στρέμματα με αποτέλεσμα η συνολική επιφάνεια όπου σχεδιάζουν η Ικτίνος και η Dolphin να αναπτύξουν το τουριστικό συγκρότημα, να έχει φτάσει τα 2.400 στρέμματα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης της Ικτίνος Ελλάς (η οποία σημειωτέον συμμετέχει στο project της Κρήτης με ποσοστό 20,3%) η διοίκηση της εταιρείας που έχει αναλάβει την εξασφάλιση των αδειών, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι διαδικασίες ανάπτυξης του έργου θα ξεκινήσουν το 2009.

Υπενθυμίζεται ότι στην παραθαλάσσια έκταση στη Σητεία της Κρήτης πρόκειται να αναπτυχθούν γήπεδο γκολφ, πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 700 κλινών, κέντρο θαλασσοθεραπείας, συνεδριακό κέντρο, μαρίνα ελλιμενισμού τουριστικών σκαφών καθώς και δυο «χωριά» με παραθεριστικές κατοικίες.

Του Φάνη Γαβρινιώτη

Δεν υπάρχουν σχόλια: